Гра Симулятор Качка 2

Ботаніком бути нелегко, дуже часто через це бувають проблеми з хлопцями та дівчатами, які нас оточують. Ні, ми не говоримо, що вчитися добре - це погано. Навпаки, це чудово, але не потрібно забувати і про свою фізичну форму. У грі "Симулятор Качка 2" ви маєте допомогти нашому герою ботаніку набути впевненості в собі, зробивши з нього супер качка. Разом з ним ви пройдете всі етапи становлення його як спортсмена і це стане чудовою точкою відправлення для вашого власного зростання.

Ваше основне завдання зробити все можливе, щоб наш герой здобув популярність у протилежної статі і став більш товариським і сильним. Щоб досягти цього, доведеться докласти чимало зусиль. Для того щоб стати популярнішим серед дівчат, ви маєте набрати м'язову масу і гарно одягнутися. Але все це не безкоштовно і коштує великих грошей. І оскільки ви не працюєте, їх потрібно буде клянчити у батька, який не завжди жадає допомогти вам. Але, щоб зробити це, спочатку підніміть свої показники самооцінки, для цього займайтеся в залі і коли їх буде достатньо, одразу ж телефонуйте батькові.

Те ж саме стосується і знайомств із дівчатами. Перш, ніж пробувати це робити, упевніться, що у вас досить хороші показники привабливості та м'язової маси. Якщо вони низькі, вам нічого не світить. Краще попрацюйте над ними і потім уже приступайте до дій. Приготуйтеся до довгих і виснажливих тренувань у спортзалі та нових, цікавих знайомств. Допоможіть хлопцеві стати кращим! Приємної гри!

Тут розташована онлайн гра Симулятор Качка 2, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.1910473961381 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 3418)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Douchebag Workout 2.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 3418 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2018.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри