Симулятор диких тварин у місті

Хочете відчути себе великою, сильною дикою твариною? Тоді вам обов'язково варто пограти в гру "Симулятор диких тварин у місті". Адже саме ігри симулятори дають можливість зробити те, що в реальному житті ніколи не вийде. Тому не гайте час даремно і використовуйте чудовий шанс опинитися на місці тварин, які втекли з міського зоопарку. Всі вони розлючені і готові ламати і трощити все на своєму шляху, їх більше нічого не стримує.

Мета гри - викликати хаос і руйнування на вулицях міста, щоб допомогти всім тваринам втекти з нього. Для цього ви можете вибрати будь-яку дику тварину із запропонованих. Це може бути: крокодил, слон, бегемот, лев, носоріг, зебра, ведмідь, лисиця, заєць, олень або вовк. Так само в грі є і домашня живність: курка, свиня, корова, овечка. Спочатку ви зможете грати тільки за двох тварин, щоб відкрити наступних, прокачуйте рівень. Для цього заробляйте очки за знищення об'єктів.

Щойно ви закінчите з вибором, у вас є три хвилини, щоб спричинити якомога більше руйнувань на карті. Пам'ятайте, що ви можете знищити буквально все, починаючи від парканів, стовпів, світильників і закінчуючи машинами, заправками, будинками і навіть багатоповерхівками. Усі руйнування супроводжуються вибухами і вогнем. Ця атмосфера люті принесе вам масу задоволення. Скільки хаосу ви зможете викликати? Змагайтеся з друзями, ставте рекорди. Приємної гри!

Тут розташована онлайн гра Симулятор диких тварин у місті, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.242027605902 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 4202)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - для руху;
  • - атака.
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Wild Animal Zoo City Simulator.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 4202 чоловік(а).
  • Дата релізу: Червень 2018.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри