Гра Знаменитості: Остання Інтрига Перед Кільцем

Ласкаво просимо в гості до знаменитостей! Сьогодні на вас чекає унікальна вечірка, яка занурить вас в атмосферу свята і подарує приємні емоції. Річ у тім, що одна зі знаменитостей виходить заміж і це її остання інтрига перед тим, як одягнути обручку. Готові влаштувати мега круту вечірку? Тоді приєднуйтесь до нас, щоб допомогти нашим селебріті як слід відпочити. На вас чекає незабутній дівич-вечір, багато гламуру і незабутні моменти.

Як грати?

У грі на вас чекатимуть шість знаменитостей, яким необхідно підібрати гарні образи на вечірку. Почнемо з нашої милої нареченої! Вам необхідно підібрати таке вбрання, щоб дивлячись на дівчину, одразу було зрозуміло, що вона наречена і у неї завтра весілля. Для цього виберіть ніжну сукню в білому кольорі, прикраси, зачіску і красиву діадему з фатином на голову, щоб образ мав дуже милий вигляд. Пройдіться по всіх поличках, щоб не забути нічого важливого. Далі, можете переходити до подружок нареченої, яким так само потрібні гарні вбрання для дівич-вечора. Коли всі будуть готові, вам необхідно проявити свою винахідливість, щоб зібрати потрібні вам предмети, які будуть розкидані в кімнаті. Тепер, коли всі завдання виконані, можете подивитися на всіх селебріті, які мають дуже гарний вигляд і вирушати веселитися!

Тут розташована онлайн гра Знаменитості: Остання Інтрига Перед Кільцем, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.3333333333333 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 24)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Celebrity Last Fling Before The Ring.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 24 чоловік(а).
  • Дата релізу: Травень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри