Гра Три в Ряд: Спокійна Лія

Сни - це невід'ємна, але незвідана частина нашого життя. Кожна людина проводить уві сні третину свого життя. Людям дуже часто сняться не тільки хороші та приємні сни, а й кошмари. Від таких сновидінь іноді не хочеться лягати спати, але втома бере своє.

У грі "Спокійна Лія", ви познайомитеся з маленькою дівчинкою, яку мучать страшні сни. Уже кілька днів малятко не може спокійно спати. Дізнавшись про кошмари дочки батьки подарували їй ведмедика, намагаючись підтримати. Лія взяла з собою ведмедика в ліжечко і міцно обійнявши його заснула. Цього разу крихітці знову наснилися жахливі істоти. Ось тільки тепер у неї є захисник. Маленький плюшевий ведмедик уві сні перетворився на сильного і хороброго ведмедя, який не дасть свою маленьку господиню в образу.

Ось тільки нам потрібно трошки йому допомогти, щоб він ставав усе сильнішим і сильнішим. Для цього потрібно збирати задану кількість предметів. Щоб роздобути їхню силу, потрібно збирати конюшину, подушки, сердечка, нічники та інші речі по троє або більше предметів в один ряд по горизонталі або вертикалі. Щойно їх буде зібрано, всі монстри і чудовиська розчиняться без сліду.

Приємної гри й удачі!
Тут розташована онлайн гра Три в Ряд: Спокійна Лія, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.3352941176471 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 170)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Calming Lia: Match 3.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 170 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2018.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри