Гра Кар Механік Симулятор

Гра "Кар Механік Симулятор" - є однією з найцікавіших і найзахопливіших ігор на тему автомобілів і машинобудування. Гравцеві належить зіграти в ролі справжнього автомеханіка, який має свій власний гараж і любить займатися ремонтом машин. Його головна мета - навчитися ремонтувати різні типи автомобілів, як простих седанів, так і потужних позашляховиків, джипів і спорткарів. Заробляючи гроші на ремонті можна гарненько розкрутити свою справу і побудувати на цьому цілий бізнес, який дасть змогу прикупити собі кілька автомобілів, що перебуватимуть в особистому гаражі.

У грі "Кар Механік Симулятор" ви можете спробувати підшукати собі раритетний автомобіль або навіть сам кузов на одному із заміських сміттєзвалищ, прикупити на аукціоні або знайти в одному з сараїв. Це можуть бути рідкісні спортивні авто або будь-які інші. Основне завдання полягатиме в їх відновленні. Для цього доведеться прибрати іржу, прикупити всі відсутні деталі і зібрати машину практично з самого нуля. На це піде чимало часу, адже вам доведеться крутити болти і гайки, приміряти деталі і збирати їх до купи.

Гра повністю передає всю реальну атмосферу розбирання, складання, рихтування і фарбування машин і це дуже круто! У нашому випадку в грі буде всього два можливих для вибору автомобіля марки ВАЗ, а саме: Лада-2106 і Лада-2109. Ви можете вибрати одну з цих машин і приступити до ремонту. На початку гри у вас є деяка сума грошей, яких буде достатньо для купівлі кількох деталей з магазину. Купити можна практично всі запчастини, всі вони діляться на 3 типи: деталі кузова, деталі двигуна і деталі підвіски. У кожному розділі дуже багато деталей, це можуть бути: крила, двері, бампера, колеса, сидіння, фари, коробка передач, блок двигуна, гальмівні диски, вихлопна система, колеса, амортизатори та інше. Усі деталі можна купувати доти, доки у вас є гроші. Справжній "Кар Механік" за лише єдиним поглядом на автомобіль, може визначити, як саме деталі потрібні і скласти список для купівлі.

Для початку потрібно визначити, яким автомобіль буде наприкінці вашого ремонту, а потім приступати до робіт. Ви можете зібрати двигун по запчастинах і поліпшити його, щоб додати сил своїй машині. Зробіть свою машину унікальною за допомогою широкого вибору запчастин, унікального тюнінгу і великої палітри фарб. По завершенню ремонту машини, ви можете виїхати з гаража і протестувати її можливості на відкритому стадіоні з асфальтовим покриттям. Якщо машина поводиться не так як потрібно, заганяйте її знову в гараж і спробуйте змінити жорсткість підвіски, рульове управління або встановити інші деталі. Готові приступити до брудної і складної роботи автомобільним механіком? Тоді вперед!

Увага! Цей симулятор не має повного списку всіх можливостей, але зате пограти можна в режимі "онлайн", а це дуже круто!

Тут розташована онлайн гра Кар Механік Симулятор, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.1406672678088 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1109)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - водіння машини
  • -
  • - дія
  • - керування камерою
  • - скидання машини
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Car Mechanic Simulator.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 1109 чоловік(а).
  • Дата релізу: Серпень 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри