Гра Переходь на зелений

"Переходь на зелений" - це весела і захоплива настільна гра, яка перевірить ваші стратегічні навички та ділову хватку. Незалежно від того, досвідчений ви або початківець гравець, ця гра проста для розуміння і буде розважати вас годинами. Тут є барвисте ігрове поле і красиво оформлені карти та кістки.

Як грати?

Кидайте кістки і переміщайтеся по ігровому полю, купуючи і продаючи нерухомість і стягуючи орендну плату з суперників. Мета - накопичити найбільшу кількість багатства і стати найбагатшим гравцем. Тут присутні всі елементи класичної монополії, але з екологічним ухилом. Ви також дізнаєтеся про сталий розвиток і важливість турботи про нашу планету. Гра підходить для будь-якого віку і є чудовим способом згуртувати друзів і сім'ю. Вона стане чудовим доповненням до будь-якого вечора ігор або сімейного зібрання.

Перед початком потрібно вибрати, скільки буде учасників, потім можна починати. Кожен отримує певну суму грошей і має можливість придбати готовий бізнес на дошці. Переміщаючись по ній, збирайте орендну плату з конкурентів і заробляйте гроші на нерухомості, якою володієте. Крім майна, існують також карти шансів і громадської скрині, які можуть чинити як позитивний, так і негативний вплив на гравців. Крім цього, можна потрапити на спеціальні клітини, наприклад: Вперед, де ви зможете збирати гроші, або на клітку "В'язниця", де доведеться пропустити хід. Давайте подивимося, чи вийде у вас стати монополістом. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Переходь на зелений, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.9 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 40)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Go Green.
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 40 чоловік(а).
  • Дата релізу: Травень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри