Гра Герой Мотокросу

"Герой Мотокросу" - це гра, в якій ви їздитимете на кросовому мотоциклі та змагатиметеся з іншими гравцями в цій крутій і драйвовій грі. Тут перед вами буде безліч різних перешкод, які ви повинні пройти, при цьому не впавши з мотоцикла. Навколо вас знаходиться спекотна і дуже небезпечна пустеля, по якій ви повинні будете дістатися до фінішу першим. Уникайте тріщин і ям на дорозі, наїхавши на них ви впадете з мотоцикла.

Також ви можете використовувати брудні прийоми проти інших гравців, наприклад, щоб скинути суперника з байка, встаньте на заднє колесо перед ним, і він впаде. Будьте уважні, можливо суперник захоче вам помститися таким же брудним прийомом!

Ганяйте по дорозі і отримуйте масу задоволення від цієї крутої гри. Збирайте очки, вони нараховуються за різні дії: стрибки, скидання супротивників з мотоцикла, виконання трюків, пройдену дистанцію та інше. На отримання максимальної кількості очок у вас є 3 життя, після кожного падіння ви будете його втрачати. Станьте номером один у світі Мотокросу, удачі!

Тут розташована онлайн гра Герой Мотокросу, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 27)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Motocross Hero.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 27 чоловік(а).
  • Дата релізу: Серпень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри