Гра Екстремальні Мото Гонщики

Хто сказав, що мотоцикли мають дотримуватися правил дорожнього руху? Їм не потрібно чекати в черзі та стояти біля лінії перед кожним світлофором! Екстремальні Мото Гонщики завжди готові розпочати змагання в центрі міста, адже це їхній улюблений спорт! Ви хотіли б приєднатися до них?

Якщо ви захоплюєтеся їздою на своєму мотоциклі без правил, тоді це ваше місце! Прокатайтеся на мотоциклі в цій грі, наповненій екстремальними перегонами, і почніть обганяти машини. Відчуйте хвилювання й екстрим справжніх гоночних змагань у самому серці Маямі. Мчіться повз потоки нудних міських машин, збирайте бонуси і постарайтеся вчасно проїхати всі контрольні пункти. Покажіть, як керує мотоциклом справжній майстер своєї справи! Настав час забути про поліцію і почати насолоджуватися перегонами! Уникайте автомобілів, які проїжджають близько до вас, щоб уникнути пошкоджень.

Прокачуйте свій рівень і розблокуйте для купівлі нових гонщиків на нових мотоциклах. Не забувайте покращувати характеристики кожного мотоцикла, щоб ганяти ще швидше. Збирайте монети і діліться своїми досягненнями з друзями! Удачі!

Тут розташована онлайн гра Екстремальні Мото Гонщики, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.3074581430746 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 3285)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - управління
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Extreme Motorcycle Racers.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 3285 чоловік(а).
  • Дата релізу: Червень 2017.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри