Гра Тенденції Макіяжу до Дня Святого Валентина

Цього року відсвяткуйте День святого Валентина по-новому. Зробіть собі карамельно-рожевий макіяж, прикрасьте його блискітками і бісером і будьте готові здивувати свою дівчину або передплатників у соціальних мережах чарівним святковим образом у карамельно-солодких тонах.

Як грати?

Отже, давайте подивимося, які у вас є варіанти. Будьте готові відкрити для себе три унікальні образи макіяжу, які справлять справжній фурор у цей День святого Валентина. Незалежно від того, вирішите ви відсвяткувати цей день з коханою людиною або наодинці з нашими дивовижними дівчатами та їхніми крутими ідеями макіяжу, ви отримаєте від цього максимум задоволення. Разом з Роуз ви створюєте особливий образ для Дня святого Валентина, в якому багато рожевих відтінків і візерунків у формі серця. Але не раніше, ніж ви належним чином підготуєте її колір обличчя до складного сеансу макіяжу. Нанесіть правильний тонік і зволожувальний крем на її обличчя, а потім відкрийте для себе варіанти, приготовані для неймовірно милого макіяжу Роуз. Потім ви можете продовжити макіяж і намалювати велике серце на її обличчі, яке ви можете розфарбувати в будь-який відтінок, який ви хочете. Завершіть малюнок блискучими дорогоцінними каменями на обличчі. Ви готові ще трохи попрацювати? Приєднуйтесь до Ешлі та Клоні, які готові розкрити вам свої тенденції у світі макіяжу. Приємної гри!

Тут розташована онлайн гра Тенденції Макіяжу до Дня Святого Валентина, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Макіяж
4.3025210084034 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 119)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Valentine's Makeup Trends.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 119 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри