Гра Котячий Будиночок: Мій Дорогий Друг Кошеня

Хлопці, ласкаво просимо в нову гру, де ви будете вирощувати миле кошеня! У грі "Котячий Будиночок: Мій Дорогий Друг Кошеня" ви будете доглядати за маленьким кошеням, щоб виростити його до дорослого віку. Цю гру зроблено в стилі тамагочі, що дасть вам змогу виконувати всі дії з догляду, щоб показники вашого вихованця були в межах норми. Це дуже не просто, адже маленьке кошеня дуже вимогливе і любить коли з ним грають і приділяють час. Давайте перевіримо, чи вийде у вас виростити дорослого кота і завжди тримати показники в зеленому секторі!

Як грати?

У грі на вас чекає гарна графіка, кумедні анімації та озвучка всіх предметів, до яких ви будете торкатися. Давайте скоріше відкриємо коробку, щоб подивитися на наше миле кошеня, яке стане вам найкращим другом. Ви тільки подивіться, яке воно миле і маленьке! Тепер уся відповідальність за його існування лежить на вас. Не підведіть кошеня і станьте для нього найкращим господарем. Вам належить: годувати, купати, лікувати, гратися з ним і виконувати всі побажання. Найголовніше тримати показники, які важливі для його життя в зеленому секторі, в межах не менше ніж 80 відсотків. Ви можете купувати новий декор для спальні, кухні, ванної та вітальні, а так само зробіть запаси їжі в холодильник. Так само ми підготували для вас три кумедні міні-ігри, які дадуть вам змогу зібрати якомога більше монет. Дотримуйтесь усіх підказок, щоб вірно виконувати завдання і виростите красивого дорослого кошеня!

Тут розташована онлайн гра Котячий Будиночок: Мій Дорогий Друг Кошеня, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Коти
4.25 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 4)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Cat House: My Dear Friend Kitten.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 4 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри