Гра Yohoho.io

"Yohoho.io" - це весела багатокористувацька гра, де ви перетворитеся на справжніх піратів. Флібустьєри завжди полювали на золото і ви не станете винятком. Готові до палких сутичок із ворогами з усіх куточків планети? Тоді, вперед! Спочатку вам буде доступний тільки один скін, але це можна виправити. Варто тільки накопичити побільше золота і ви зможете купити новий скін. А ось деякі герої будуть доступні тільки під час переходу на наступний острів.

Як грати?

Введіть свій нік і ви перенесетеся на піщаний острів, де вже в розпалі королівська битва. Спочатку постарайтеся зібрати якомога більше золотих дублонів. Вони можуть просто лежати на карті, зберігатися в скрині або залишатися після загибелі інших піратів. Чим більше золота ви зберете, тим більших розмірів досягнете. Тоді підвищиться шкода і ви зможете сміливо нападати на інших гравців.

Що більший ваш суперник, то більше золота він залишить після поразки. Але тримайте вухо гостро, адже навіть найбільшого пірата може вбити найкрихітніший ворог. Під час зіткнення зброї двох гравців удар буде блокуватися. Щоб завдати потужного удару, потрібно просто затиснути кнопку, а потім відпустити цілячись у суперника.

На острові небезпека ховається не тільки в інших піратах. Острів перебуває в отруйній зоні, і поступово межі ураження будуть звужуватися. На території червоного кольору на вас чекає неминуча смерть. Саме тому біжіть від неї подалі. Переможе той гравець, який залишиться останнім із тих, хто вижив. Удачі!
Тут розташована онлайн гра Yohoho.io, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри io
3.8684171706741 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 6779)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - рух
  • - атака
  • (затиснути) - супер атака
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Yohoho.io .
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 6779 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри