Гра Need for Drive: Багатокористувацькі перегони у Відкритому Світі

Ласкаво просимо до гри "Need for Drive: Багатокористувацькі Перегони у Відкритому Світі", в якій ви матимете змогу взяти участь в адреналінових заїздах на шаленій швидкості! Досліджуйте величезний відкритий світ і катайтеся вулицями нічного мегаполісу в пошуках різних завдань, які перевірять ваші навички екстремального водіння. У гаражі на ваш вибір буде представлено безліч різних транспортних засобів, від класичних спортивних автомобілів до суперсучасних гоночних болідів.

Як грати?

У лівому верхньому кутку розташована міні-карта, на якій відображатимуться найближчі місії. Мчіться мокрим асфальтом і підрізайте своїх опонентів, висікаючи яскраві снопи іскор. Не намагайтеся схитрувати і обов'язково проїжджайте через контрольні точки. Продемонструйте свою майстерність дрифту в додатковому режимі, де на вас чекає 100 захопливих рівнів. Наберіть певну кількість очок за відведений час для переходу на наступний етап. За успішне проходження випробувань ви будете заробляти гроші, які можна використовувати для купівлі нових машин або тюнінгу. Налаштуйте свою тачку до найдрібніших деталей, збільшивши потужність двигуна, запас закису азоту і багато інших параметрів. Увімкніть поліпшену графіку в меню налаштувань відкритого світу, щоб з головою зануритися в атмосферу Андеграунду!

Тут розташована онлайн гра Need for Drive: Багатокористувацькі перегони у Відкритому Світі, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Гонки
4.1071428571429 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 28)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - управління
  • - ручне гальмо
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Need for Drive: Open World Multiplayer Racing.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 28 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри