Гра Найкращі Друзі Зимовий Образ для катання на ковзанах

Дівчатка, а ви любите кататися на ковзанах? Сьогодні ви разом із найкращими подругами зможете вирушити на ковзанку і покататися на ковзанах. Якщо ви думаєте, що катання на ковзанах це лише вид спорту і йому потрібно ретельно вчитися, то ви помиляєтеся. Кожен охочий може одягнути ковзани і зробити свої перші кроки на льоду та поступово вдосконалити своє вміння кататися. Тож не варто себе обмежувати, час хапати ковзани і бігти на ковзанку, адже зима не триватиме вічність!

Як грати?

У грі ви познайомитеся з чотирма найкращими подругами, які завжди вважають за краще гуляти разом. Цього разу вони вирішили відвідати ковзанку, яка відкрилася зовсім не давно. Давайте допоможемо дівчатам і зберемо їх для катання на ковзанах. Вибирайте першу подружку і мерщій у гардеробну за теплими речами. Намагайтеся вибирати теплий і водночас комфортний одяг, щоб було зручно ковзати по льоду. Вам будуть доступні гарні зачіски, прикраси, верхній одяг, светри, штани та спідниці. Виберіть найкращий комплект і найголовніше не забудьте підібрати гарні ковзани. Ви добре попрацювали і перша дівчина вже готова ставати на лід. Тепер залишилося ще одягнути інших красунь і можна вчити трюки фігурного катання. Приємної гри!

Тут розташована онлайн гра Найкращі Друзі Зимовий Образ для катання на ковзанах, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 26)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — BFFs Winter Ice Skating Look.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 26 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри