Гра Машинки-Вантажівки і Будівництво для Дітей

Ласкаво просимо у веселий і барвистий світ захопливої навчальної гри "Машинки-Вантажівки і Будівництво для Дітей", яка дасть змогу будувати будівлі та керувати різною технікою для виконання десятків захопливих завдань! Попереду на вас чекає 14 унікальних рівнів, проходження яких дасть змогу розвинути уяву, уважність, логічне мислення і навіть дрібну моторику.

Як грати?

На початку кожного рівня відтворюватимуться звукові інструкції, які допоможуть зрозуміти, що потрібно робити. Використовуйте ліву клавішу миші або палець для взаємодії з об'єктами на екрані. Щоб зібрати той чи інший транспортний засіб, просто перетягніть деталі в потрібні місця на макеті. Однак із порожнім баком ваша машина далеко не поїде, тому не забудьте заправити її паливом потрібного кольору. Руйнуйте старі будинки, щоб на їхньому місці побудувати нові будівлі. Якщо ваш транспорт сильно забруднився, то відвідайте мийку, де можна очистити його від бруду. Завдяки простому управлінню, яскравій графіці та пізнавальним епізодам, ця гра ідеально підійде для дітей від 2 до 6 років!

Тут розташована онлайн гра Машинки-Вантажівки і Будівництво для Дітей, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Дитячі Ігри
5 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 2)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - взаємодіяти
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Construction Truck: Building Games for Kids.
  • Вона отримала оцінку 5.0 з 5, проголосувало 2 чоловік(а).
  • Дата релізу: Травень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри