Гра Поради щодо надання першої допомоги дітям

Що потрібно робити в разі небезпеки? Давайте подивимося! У сьогоднішній грі ви дізнаєтеся як надавати першу допомогу. Ви дізнаєтеся поради з надання першої допомоги при таких нещасних випадках, як опіки, укуси бджіл і потрапляння комах в очі. Ми сподіваємося, що вивчивши ці поради, діти зможуть краще захистити себе в разі надзвичайної ситуації.

Як грати?

Якщо вас вкусив домашній улюбленець, дотримуйтесь таких інструкцій. Розріжте мило на шматочки і покладіть їх у воду. Зробіть мильний розчин, щоб промити рану. Візьміть ватний тампон, вмочіть його в дезінфікуючий засіб і прикладіть до рани. Діти, якщо вас вкусила домашня тварина, викликайте швидку медичну допомогу і вирушайте в лікарню для лікування! Потім переходьте до інших хворих. Маленький хлопчик отримав синяк після падіння. Будь ласка, допоможіть йому обробити рану! Спочатку видаліть листя на рані та нанесіть на рану сольовий розчин, щоб промити її. Потім нанесіть мазь і заклейте пластиром! Діти, будь ласка, дивіться під ноги, коли ходите! Надайте всім дітям допомогу, щоб більше не плакали й почувалися здоровими. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Поради щодо надання першої допомоги дітям, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Дитячі Ігри
3 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 17)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Baby First Aid Tips.
  • Вона отримала оцінку 3.0 з 5, проголосувало 17 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри